اگر شما هم به دنبال ساخت سایت با وردپرس هستید، به جای درستی آمده اید. تخصص تیم اف دیزاین طراحی سایت وردپرس می باشد. یعنی برای مشتریانمان با WordPress سایت مورد نظرشان را می سازیم. اما در این مقاله قصد داریم به افرادی کمک کنیم که خودشان می خواهند یک سایت قابل قبول درست کنند. اگر هم سایت حرفه ای مد نظرتان هست، در صورت تمایل می توانید پروسه ساختن آن را به ما بسپارید. برای مشاهده لیست قیمت ها تنها کافیست بر روی لینک زیر کلیک کنید:
طراحی سایت با وردپرس
طراحی سایت با وردپرس تبدیل به محبوب ترین روش ساخت سایت شده است. این موضوع تنها محدود به کشور ایران نیست. بلکه محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS، در سراسر جهان ایجاد شده است. این روزها شاهد آن هستیم که کمپانی های بسیار بزرگ دنیا برای طراحی وب سایت خود از وردپرس استفاده می کنند. یکی از شعبه های اف دیزاین در کشور کانادا می باشد. به همین دلیل شاهد آن هستیم که بسیاری از سایت های کانادایی در حال ساخته شدن با وردپرس هستند.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک نرم افزار رایگان طراحی سایت است که در سال 2003 توسط فردی به نام مت مولنوگ ساخته شد. این نرم افزار اپن سورس یا همان متن باز در ابتدا برای ساختن وبلاگ درست شد. اما در طول این سال ها مدام پیرفته تر شد و امروزه هر سایتی که فکرش را بکنید، می توان با وردپرس ساخت! از جمله سایت شرکتی، فروشگاه اینترنتی، سایت شخصی، انجمن و … که نمونه های معروفی از هر کدام وجود دارد.
داستان شکل گیری وردپرس توسط موسس آن
جالب است بدانید مولنوگ در ابتدا به ساز ساکسیفون علاقه مند شد و مدتی هم به آموزشگاه بازیگری و هنرهای نمایشی رفت. یک روز که قصد داشت عکس های سفرش به ایالت واشنگتن را منتشر کند، از یک سیستم وبلاگدهی آن زمان استفاده کرد. اما به سرعت متوجه شد که پاسخگوی نیاز هایش نمی باشد. در اینجا بود که مت مولنوگ تصمیم گرفت به کمک شخصی به نام مایک لیتل شروع به ساختن وردپرس نمایند.
چرا وردپرس انقدر محبوب شده است؟
آن ها به سرعت رشد کردند و در سال 2004 یک فرصت جذاب برایشان پیش آمد که به بهترین نحو از آن استفاده کردند. در آن سال یکی از رقبای وردپرس، قیمت سرویس های خود را افزایش داد. به همین دلیل استفاده کنندگان از آن سرویس تصمیم گرفتند به دنبال جایگزین مناسب باشند. اینجا بود که وردپرس از این فرصت استفاده کرد و امروز شما به دنبال طراحی سایت با وردپرس هستید.
یکی از دلایل محبوبیت وردپرس؛ منبع باز بودن آن می باشد. یعنی هرکسی قادر است آن را به صورت رایگان دانلود کند و کدهای آن را ویرایش نماید. به همین دلیل می توان بر روی آن کدنویسی اختصاصی انجام داد و سایت های متنوع و حرفه ای ایجاد کرد. این موضوع باعث کاهش هزینه و افزایش کیفیت برای طراحان سایت می شود. به همین دلیل روز به روز به طرفداران آن اضافه می شود.
مزیت های وردپرس نسبت به سایر سیستم های طراحی سایت
اگر بخواهیم از مزیت های وردپرس نسبت به سایر سیستم های طراحی سایت بگوییم، باید یک مقاله کامل را به آن اختصاص دهیم. چرا که به مرور زمان در این چند سال، وردپرس تبدیل به غول دنیای طراحی وب سایت شده است. روز به روز عیب هایش را برطرف کرده است و به امکاناتش اضافه نموده است. همین عوامل، باعث بی رقیب بودن آن شده اند. اما در زیر به چند مورد اصلی اشاره می کنیم:
ایجاد یک جامعه برنامه نویس حرفه ای
تیم وردپرس توانسته است در طول حدود 20 سال فعالیت خود، جامعه علاثه مند از برترین برنامه نویسان دنیا را به سمت خود جذب کند. زبان برنامه نویسی وردپرس PHP می باشد. به همین دلیل برنامه نویسان PHP به سمت ساختن سایت با وردپرس حجوم آوردند. همین عامل باعث افزایش کیفیت روزافزون و کاهش هزینه های طراحی سایت با وردپرس شد.
رایگان بودن و استفاده بدون محدودیت
وردپرس این امکان را در اختیار همه قرار داد که بتوانند به صورت رایگان آن را دانلود کنند و از کدهای آن بدون هیچ محدودیتی استفاده نمایند. همین عامل باعث شد که بسیاری از طراحان سایت ترجیح دهند چرخ را از ابتدا اختراع نکنند. آن ها از پلتفرم حرفه ای و شکل گرفته وردپرس استفاده می کردند و کدنویسی خود را به آن اضافه می کردند.
همین عامل باعث شد سرعت طراحی سایت و کیفیت آن افزایش یابد. چون دیگر یک ساختار از پیش ساخته شده با کیفیت و اصولی وجود داشت و تنها کافی بود هرکسی موارد مد نظر خودش را به آن اضافه کند. به همین دلیل بازار فروش قالب وردپرس یا همان تمپلیت شکل گرفت.
قالب های آماده وردپرس یا همان تمپلیت
هنگامی که توسعه دهندگان وردپرس به این سیستم مدیریت محتوا علاقه مند شدند، بازار قالب های آماده وردپرس “تمپلیت وردپرس” شکل گرفت. قالب ها توسط یک یا چند فرد متخصص طراحی وب سایت ساخته می شود و با قیمت های بسیار کم و یا حتی رایگان در اختیار مردم قرار می گیرد. به همین دلیل قیمت وردپرس به شدت کاهش یافت و کارفرمایان هم به آن علاقه مند شدند. در ابتدا مشاهده سایت های با کیفیت با قیمت های بسیار نازل، عجیب بود. اما کم کم این موضوع تبدیل به یک فرهنگ شد.
راحتی کار با آن؛ حتی برای افراد غیر متخصص
تا اینجای کار درباره گرایش برنامه نویس ها به سمت وردپرس صحبت کردیم. اما در اینجا باید خدمتتان عرض کنم که عامل مهم دیگری که طراحی سایت وردپرس را به این محبوبیت رساند، راحتی کار با آن برای افراد غیر منخصص می باشد. هر کسی بدون دانستن یک خط کد نویسی، می تواند با کنترل پنل یا همان داشبور وردپرس به راحتی کار کند. محتوای مورد نظرش را در سایت قرار دهد و یا محتواهای قبلی را ویرایش کند.
قابلیت توسعه با هزینه های بسیار کم
طبیعاتا هر سایتی برای رفع نیازهای یک نوع کسب و کار ساخته می شود. به همین دلیل این نیازها متفاوت است و برای پیاده سازی آن ها در وبسایت، نیاز به توسعه و برنامه نویسی وجود دارد. اگر قبلا قصد توسعه سایت خود را داشتید، باید هزینه های هنگفتی پراخت می کردید. آن هم به محدودیت هایی که داشتید. اما امروزه به لطف پلاگین ها یا همان افزونه های وردپرس، به راحتی و با هزینه های بسیار کم می توانید سایت خود را توسعه دهید.
جالب است بدانید بعضی از مواردی که برای توسعه سایتتان نیاز دارید، به صورت رایگان در مخزن وردپرس وجود دارد. تنها یا چند کلیک ساده می توانید پلاگین مورد نظرتان را نصب نمایید و امکانات مد نظرتان را به سایت اضافه کنید. پلاگین برای وردپرس مشابه اپلیکیشن برای موبایل است. با نصب آن کلی امکانات جدید به ساست خود اضافه می کنید. اگر هم پلاگین مورد نظر خود را پیدا نکردید، می توانید با هزینه های بسیار منظقی، توسط یک پلاگین نویس آن را پیاده سازی نمایید.
امنیت بالا با آپدیت های مرتب
امنیت بالای وردپرس مدیون تلاش شبانه روزی برنامه نویسان آن از سراسر دنیا می باشد. هر چند روز یک بار یک آپدیت رایگان برای وردپرس می آید، که تمام مشکلات امنیتی و سایر مشکلات فنی در آن بر طرف می شد. این آپدیت ها به راحتی زدن یک دکمه بر روی سایت وردپرسی شما قابل اجرا می باشذ.
فراموش نکنید که شاید خیلی ها حرف از امنیت پایین وردپرس بزنند. این به دلیل سایت های وردپرسی آپدیت نشده است. خیلی ها سایت خود را اصلا آپدیت نمی کنند. سپس وقتی حک شد؛ مقصر را وردپرس می دانند. در حالی که با آپدیت مکرر سایت، می توانید از مشکلات امنیتی تا حد بسیار زیادی جلوگیری کنید.
چه سایت هایی می توان با وردپرس ساخت؟
در ابتدا وردپرس تنها برای ساخت وبلاگ استفاده می شد. اما به مرور زمان و توسعه آن توسط برنامه نویسان مختلف، باعث شده که امروز سایت های بسیار متنوعی می توان با آن ایجاد کرد. در زیر به چند نمونه از انواع طراحی سایت با وردپرس اشاره خواهم کرد:
طراحی سایت شرکتی با وردپرس
امروزه داشتن وبسایت برای یک شرکت، امری واجب شده است. به همین دلیل اکثر کسب و کارها به دنبال طراحی سایت شرکتی با وردپرس هستند. چند دلیل انتخاب وردپرس را در بالا اشاره کردم. اما در کل می توان گفت هزینه های مناسب؛ راحتی کار، قابلیت توسعه، ابزارهای آماده، آپدیت و نگهداری آسان و داشتن قالب های بسیار متنوع برای سایت های شرکتی، از جمله مواردی هستند که ورد پرس را تبدیل به انتخاب اول نموده اند.
طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس
فروشگاه اینترنتی پیچیدگی های بیشتری نسبت به سایر سایت ها دارد. به همین دلیل همیشه قیمت و تعرفه های آن بالاتر بوده است. چون نیاز به سیستم سبد خرید آنلاین؛ سیستم انبارداری، لجستیک و حمل و نقل، درگاه پرداخت اینترنتی، نمایش محصول، دسته بندی ها متنوع و بسیاری از امکانات دیگر دارد که در سایت های دیگر نیازی نیست.
اما چند سال پیش یک پلاگین تخصصی به نام ووکامرس، برای وردپرس ساخته شد. این پلاگین قدرتمند باعث تبدیل شدن وردپرس به یک فروشگاه آنلاین می شود. همین عامل باعث کاهش هزینه های سایت های فروش اینترنتی شد و امروزه شاهد آن هستیم که اکثر آن ها، طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس را انتخاب می کنند.
ساخت بلاگ برای انتشار مطالب و اخبار
ساخت بلاگ با وردپرس را می توان اولین قابلیت وردپرس دانست. در عمل ساختن وبلاگ موضوعی بود که وردپرس برای آن متولد شد. اکثر تولید کنندگان محتوا و وبلاگ نویسان برای انتشار مطالب خود از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند. حتی وبلاگ سایت های معروفی همچون دیجی کالا هم به وردپرس ساخته شده است.
یکی از دلایل مهم آن، سئو فرندلی بودن وردپرس می باشد. یعنی به دلیل ساختار اصولی کدنویسی و داشتن افزونه های رایگان سئو، کمک به دیده شدن بهتر مطالب شما در گوگل می کند. در ادامه این موضوع را کامل باز خواهیم کرد.
ساخت پرتفولیو برای نمایش نمونه کارها
خیلی از افراد و کسب و کارها، نیاز به ساختن پرتفولیو و یا همان سایت نمایش نمونه کارهایشان دارند. برای مثال یک طراح گرافیک و یا یک سازنده ساختمان، باید بتواند نمونه کارهای قبلی را به مشتریانش نمایش دهد. هزاران قالب نمونه کار وردپرس وجود دارد که می توان برای هر زمینه کاری آن ها را شخصی سازی کرد.
وردپرس با کدام زبان برنامه نویسی ساخته شده است؟
زبان برنامه نویسی وردپرس PHP می باشد. همان زبانی که سایت های معروفی همچون فیسبوک با آن ساخته شدند. پی اچ پی یک زبان برنامه نویسی تحت وب است که بسیار تخصصی و قدرتمند می باشد. پایگاه داده یا همان دیتابیس وردپرس با MYSQL ساخته می شود. ظاهر هر سایت هم که با HTML و CSS ساخته می شود که وردپرس هم از این قاعده مستثنی نیست. خیلی ها به اشتباه HTML را زبان برنامه نویسی اعلام می کنند. در حالی که اچ تی ام ال تنها یک زبان نشانه گذاری است.
آموزش طراحی سایت با وردپرس رایگان
دراین قسمت قصد داریم آموزش طراحی سایت با وردپرس را به صورت رایگان در احتیار شما قرار دهیم. این قسمت برای افرادی مناسب است که به هر دلیلی می خواهند خودشان مراحل ساخت سایت با وردپرس را انجام دهند. نصب و راه اندازی وردپرس به روش های مختلفی امکان پذیر است. در این آموزش یکی از روش های مرسوم آن را برایتان در نظر گرفته ایم. مراحل کار به شرح زیر می باشد:
- ثبت دامنه
- خرید هاست
- اتصال هاست و دامنه
- دانلود وردپرس
- نصب وردپرس
- ساخت پایگاه داده
1- ثبت دامنه یا همان دامین
ثبت دامنه که نام انگلیسی آن دامین “Domain” می باشد؛ در عمل همان آدرس اینترنتی سایت است. هر سایتی در دنیای اینترنت یک نام منحصر به فرد خودش را دارد. شما هنگامی که می خواهید وارد سایت مورد نظرتان شوید، نام آن را یا به صوردت مستقیم در مرورگر خود تایپ می کنید و یا اینکه اگر آدرس دقیق آن را ندانید، در گوگل جستجو می کتید و سپس گوگل آدرس دقیق سایت مورد نظرتان را نمایش می دهد.
برای مثال نام دامنه سایت ما که الان داخل آن هستید Teamfdesign.ir می باشد. که اگر بالای صفحه سمت چپ مرورگر خود را مشاهده کنید، همین آدرس وجود دارد که نشان دهنده حضور شما در آن دامنه می باشد.
پسوند دامنه چیست؟
اگر به نام دامنه سایت ما دقت کنید، پس از نام اصلی سایت که Teamfdesign می باشد، یک نقطه و سپس حروف ir قرار گرفته است. به این قسمت که پس از نام سایت قرار می گیرد، پسوند دامنه می گویند. معروف ترین پسوند دامنه در سراسر دنیا دات کام COM. می باشد. شما می توانید هنگام خرید دامین، پسوند مورد نظرتان را انخاب نمایید.
2- خرید هاست
هاست یا همان میزبانی سایت به فضایی گفته می شود که کدها و محتوای سایت شما در آنجا قرار می گیرد. به عبارت ساده تر مثل هارد کامپیوتر و یا موبایل که تمامی اطلاعات بر روی آن ها ذخیره می شوند، تمامی اطلاعات سایت شما هم بر روی هاست قرار می گیرند. یعنی هر کسی که آدرس دامنه سایت شما را در مرورگر تایپ کند، محتوای سایت شما از روی هاست خوانده می شود و برای کاربر نمایش داده می شود.
میزبانی سایت انواع بسیار متنوعی دارد که هر کدام از آن ها هم زیر مجموعه هایی دارند. از سرور اختصاصی گرفته تا هاست ابری و هاست اشتراکی و … که هر کدام مجدد انواع گوناگونی دارند! اما برای اینکه برای شما گیج کننده نباشد، شما برای نصب وردپرس به یک هاست لینوکس نیاز دارید. ترجیحا بهتر است که این هاست لینوکس شما دارای کنترل پنل cPanel و یا DirectAdmin باشد.
3- اتصال هاست و دامنه
پس از اینکه هاست و دامنه را خریداری کردید، نیاز از که آن ها به هم متصل شوند. اگر آن ها را از یک شرکت خریداری کرده باشید، پروسه کار برای افراد مبتدی آسان تری خواهد بود. در حال حاضر اکثر شرکت ها هر دو خدمات هاستینگ و فروش دامین را انجام می دهند. برای مثال هنگامی که در حال خرید هاست باشید، در پروسه ثبت سفارش به شما پیشنهاد خرید دامنه برای آن هاست را می دهد. این حالت راحت ترین راه برای مبتدیان است. چون تمامی موارد به صورت اتوماتیک تنظیم می شوند.
تنظیم DNS برای اتصال هاست و دامنه
اگر هاست و دامنه را جداگانه از دو شرکت مختلف خریداری کنید؛ نیاز است که DNS آن ها را تنظیم نمایید تا بتوانند یکدیگر را تشخیض دهند. برای آن یک آموزش جداگانه نیاز است. اما اگر به پشتیبانی شرکت میزبانی یا شرکت ارائه دهنده دامنه سایتتان پیام دهید، می توانند این کار را برای شما انجام دهند.
4- دانلود وردپرس از مخزن اصلی
برای راه اندازی سایت با وردپرس، نیاز است که هسته وردپرس را دانلود کنید و سپس در هاست خود بارگذاری نمایید. توجه داشته باشید که حتما این کار را از مخزن اصلی وردپرس انجام دهید. خیلی از سایت های دیگر هم آن را برای دانلود گذاشته اند که به هیچ عنوان توصیه نمی شد. چون می تواند کدهای مخرب در داخل آن باشد و برایتان مشکل ساز شود.
لینک مخزن اصلی دانلود وردپرس: https://fa.wordpress.org/download/
5- نصب وردپرس بر روی هاست
برای نصب وردپرس بر روی هاست خود، ابتدا باید وارد کنترل پنل هاست شوید. مشخصات آن توسط شرکت هاستینگ به ایمیل شما ارسال می شود. پس از ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین و یا سی پنل، باید وارد قسمت File Manager شوید. سپس وارد فولدر public_html شوید و در آنجا فابل زیپ وردپرس را در اینجا به همان صورت زیپ آپلود نمایید.
پس از آپلود شدن فایل wordpress.zip بر روی آن راست کلیک کنید و بر روی گزینه extract کلیک نمایید. سپس یک فولدر در public_html برای شما درست می شود که نام آن wordpress می باشد. باید وارد آن شوید و همه فایل های داخل آن را انتخاب Select نمایید. سپس بر روی گزینه Move کلیک نمایید. در در اینجا دقت داشته باشید که مسیر انتقال فایل ها را به درستی انجام دهید و تمامی آن ها را به یک لایه قبل یعنی همان فولدر public_html انتقال دهید. الن کافیست تا آدرس سایت خود را در مرورگر وارد نمایید تا مراحل تصب وردپرس برایتان نمایش داده شود.
6- ساخت پایگاه داده
پس از انجام مرحله قبل، هنگامی که آدرس سایت خود را وارد می کنید،اطلاعاتی که برای ساختن سایت با وردپرس نیاز است را از شما می خواهد. این اطلاعات شامل نام پایگاه داده یا همان دیتابیس، نام کاربری، رمز عبور، میزبان پایگاه داده و پیشوند جدول می باشد.
برای ساختن این اطلاعات لازم باید مجدد به کنترل پنل هاست خود بروید. سپس بر روی MySQL Management و یا MySQL Databases کلیک نمایید. در اینجا با کلیک بر روی گزینه ای مانند Create new Database، باید پایگاه داده خود را بسازید.
اتصال پایگاه داده وردپرس به نام کاربری
یک نام پایگاه داده Database Name و یک نام کاربری Database Username باید ایجاد کنید و آن ها را به هم از طریق افزودن کاربر به پایگاه داده Add User To Database متصل نمایید. در هنگام ساختن نام کاربری هم رمز عبور لازم را باید بسازید. حالا تنها کافیست همین اطلاعات را وارد فیلدهای مربوطه نمایید. میزبان پایگاه داده را هم بر روی همان Localhost باقی بماند. پیشوند جدول را هم به انتخاب خودتان می توانید برای افزایش امنیت وردپرس، تغییر دهید.
اتمام نصب و شروع پیکربندی سایت
تبریک می گم! سایت وردپرسی شما دیگر نصب شده است و می توانید اقدام به پیکربندی wordpress نمایید. در این مرحله باید تنظیمات لازم را انجام دهید. برای این کار باید با قسمت های اصلی داشبورد وردپرس آشنا شوید که در ادامه به آن می پردازیم.
داشبورد وردپرس
داشبورد وردپرس که به نام پیشخوان و یا کنترل پنل هم شناخته می شود، به شما امکان مدیریت سایتتان را می دهد. در عمل تمامی کارهای شما از این قسمت می باشد. قرار دادن محتوا، ویرایش ظاهر سایت، بررسی دیدگاه بازدیدکنندگان و … همه از همین بخش است. به همین دلیل به وردپرس، سیستم مدریت محتوا می گویند. چون تمامی این کارها را برای ما آسان کرده است و هر کسی حتی بدون دانش برنامه نویسی، می تواند به راحتی سایت خود را مدیریت کند. در ادامه بخش های مختلف پیشخوان وردپرس را با هم بررسی می کنیم:
تفاوت نوشته ها و برگه
قسمت نوشته ها و برگه ها در وردپرس، خیلی شبیه به هم هستند. به همین دلیل برای افرادی که تازه با داشبورد وردپرس آشنا می شوند، این سوال پیش بیاید که تفاوت این دو در چیست؟ به طور خلاصه نوشته ها posts برای مطالب وبلاگ و اخبار استفاده می شوند. یعنی قسمت هایی از سایت که به طور مرتب آپدیت می شوند و برای آن ها تولید محتوای مستمر انجام می شود. اما برگه ها pages بیشتر برای صفحات اصلی و ثابت سایت استفاده می شوند. مانند صفحه خانه، لندینگ پیج ها یا همان صفحات فرود، درباره ما، تماس با ما و …
این موضوع بسیار مهم است که کاربرد هرکدام از آن ها را به خوبی از همان ابتدا درک کنید. چون در ساختار و معماری سایت شما تاثیر می گذارد. برای سایت هایی که قصد بهینه سازی و سئو وردپرس را دارند، استفاده درست از هر کدام اهمیت ویژه ای دارد. تفاوت آن ها بیشتر از این یک مورد است و بهتر است برای درک کامل آن ها، ویدئو تفاوت نوشته ها و برگه ها در وردپرس را مشاهده نمایید:
ویرایشگر گوتنبرگ
گوتنبرگ نام ویرایشگر وردپرس است. برای افرادی که از قدیم با وردپرس کار می کنند، این ویرایشگر جدید به حساب می آید.چون از سال 2018 به بعد، تیم وردپرس تصمیم گرفتند که از یک ویرایشگر بلاک ادیتور block editor استفاده نمایند که نتیجه آن گوتنبرگ شد. شما هر محتوایی بخواهید منتشر کنید از جمله محتوای متنی؛ عکس، فیلم، صوت و … با این ویرایشگر سر و کار خواهید داشت. هنگامی که یک برگه یا نوشته جدید باز می کنید، یا برگه ها و نوشته های قبل را برای ویرایش انتخاب می کنید، گوتنبرگ با ابزارهای قدرتمندش ظاهر می شود تا به کمک شما بیاید.
اگر شما جزو آن دسته از افراد هستید که کار کردن با Gutenberg برایتان راحت نیست، می توانید افزونه ویرایشگر کلاسیک را نصب کنید تا ورژن قدیمی ادیتور وردپرس برایتان نمایش داده شود.
آموزش برگه ها در وردپرس
همانطور که در بالا اشاره شد، برگه ها برای صفحات اصلی سایت استفاده می شوند. اکثر صفحاتی که لینک آن ها در منوی سایت های وردپرسی وجود دارد، با برگه ها ساخته می شوند. مهمترین قسمت برگه ها، تنظیمات آن است که بسیار ساده هم می باشد. اما استفاده درست از آن ها می تواند به رشد سایت شما کمک شایانی کند. برگه ها ماهیتی سلسله مراتبی دارند که برای آن ها یک مزیت بزرگ به حساب می آید. یعنی صفحات مختلف می توانند با هم دیگر نسبت داشته باشند که به اصطلاح به آن رابطه والد و فرزندی می گویند.
یک مثال برای درک بهتر برگه ها
برای مثال فرض کنید دو صفحه در سایت به نام های “آموزش وردپرس” و “آموزش برگه ها در وردپرس” داریم. در اینجا با استفاده از تنظیمات برگه ها می توانیم مشخص کنیم که صفحه آموزش برگه ها در وردپرس به عنوان فرزند صفحه آموزش وردپرس باشد. این کار هم به درک بهتر مسیر سایت برای بازدیدکنندگان کمک می کند و هم به درک بهتر ربات های موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ! پیشنهاد می کنم ویدئو زیر را برای نحوه استفاده درست از این قسمت مشاهده نمایید:
نتیجه گیری
این آموزش طراحی سایت با وردپرس برای سال 2022 می باشد و مرتب آپدیت می شود. اگر در زمینه ساخت سایت با وردپرس نیاز به دریافت خدمات دارید، می توانید روی تیم اف دیزاین حساب کنید. ما علاوه بر سرعت بخشیدن به کار شما، به نصب اصولی وردپرس و رعایت نکات امنیتی توجه می کنیم.
0 Comments